AK-Term: hulp bij het huishouden

CuraSpes

Thuiszorgbureau CuraSpes B.V. in Bezuidenhout biedt verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding en huishoudelijke hulp aan.

Wijkleerbedrijf Den Haag Schilderswijk

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Schilderswijk is opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden en om mensen op te leiden voor een baan in als assistent dienstverlening in de zorg. 

Wijkleerbedrijf Den Haag Zuid-West

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Zuid-West is opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden en om mensen op te leiden voor een baan in als assistent dienstverlening in de zorg. 

Wijkleerbedrijf Den Haag Centrum

Het WijkLeerbedrijf Den Haag Centrum is opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden en om mensen op te leiden voor een baan in als assistent dienstverlening in de zorg. 

Careibu

Careibu is een landelijk netwerk van studenten die hulp bieden aan mensen van alle generaties.

Royal Topzorg

Royal Topzorg biedt huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding.

Alfa & Zorg

Alfa & Zorg biedt huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. Alfa & Zorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor hulp bij het huishouden of begeleiding.

Allround Zorg

Allround Zorg biedt hulp bij het huishouden, begeleiding en persoonlijke verzorging. Allround Zorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura.