Reizen met de Regiotaxi

Regiotaxi haalt u op bij de voordeur en brengt u zonder overstap tot aan de deur van uw bestemming. Soms deelt u de taxi met andere reizigers. Iedereen mag reizen met de Regiotaxi.

Toegankelijkheid HTM vervoer

Voorall heeft samen met HTM filmpjes laten ontwikkelen die laten zien hoe reizigers met een beperking gebruik kunnen maken van RandstadRail-tram of van de nieuwe stadstram.

Aanvragen OV-begeleiderskaart

U komt in aanmerking voor een OV-begeleiderskaart wanneer u op geen enkele manier zelfstandig met het openbaar vervoer kunt reizen.

Senior Diensten Haaglanden

Senior Diensten Haaglanden biedt ondersteuning die een bijdrage kan leveren aan het welzijn van senioren en mensen met een beperking.

RegioTaxi Haaglanden

De RegioTaxi is een vorm van openbaar vervoer. U kunt van deur tot deur reizen binnen de regio Haaglanden met een maximum van 4 zones buiten de regio.

Valys

Valys is een landelijke reisservice voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Aanvullend vervoer AV 070

Kunt u om medische redenen niet met het openbaar vervoer reizen? AV 070 haalt u op bij uw woning of bestemming en brengt u weer thuis. Ook kunt u afspreken bij een vast ophaalpunt.

Wijkbus Mariahoeve en Marlot

Als u niet of moeilijk kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit, vervoert deze wijkbus u binnen Mariahoeve en Marlot en omstreken.