AK-Term: mobiliteitsbeperkingen

RegioTaxi Haaglanden

De RegioTaxi is een vorm van openbaar vervoer. U kunt van deur tot deur reizen binnen de regio Haaglanden met een maximum van 4 zones buiten de regio.

Wijkbus VIOOL

Wijkbus VIOOL brengt u binnen Loosduinen ergens naar toe als u niet of moeilijk kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit.

Wijkbus Haagse Hout

Als u niet of moeilijk kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit, dan kunt gebruik maken van de wijkbus.

Stichting Wijkbus Groot Scheveningen

De wijkbus brengt u binnen Scheveningen ergens naar toe als u niet of moeilijk kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit.

Wijkbus Segbroek

De wijkbus rijdt in Leyenburg en Morgenstond (Escamp) en de Bomen- en Bloembuurt, Vogelwijk en de Vruchtenbuurt (Segbroek).

Wijkbus Stap In

U kunt met deze bus reizen in de Archipelbuurt, Willemspark, Zeeheldenkwartier, Centrum en een deel van Duinoord, als u niet kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit.

Wijkbus ZuidWest

Als u niet of moeilijk kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit, dan kunt gebruik maken van de wijkbus.

Valys

Valys is een landelijke reisservice voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Stichting Wijkbus Regentesse-Valkenboskwartier

Als u niet kunt reizen met het openbaar vervoer maar niet in een rolstoel zit kunt u met de wijkbus. De bus rijdt in Valkenbos- en Regentessekwartier, Heesterbuurt en Oostbroek.