Manege Berestein

Op Manege Berestein in de wijk De Uithof kan vanaf 5 jaar gestart worden met paardrijlessen.

Federatie Paardrijden voor Gehandicapten

De Federatie Paardrijden Gehandicapten, FPG, is de Nederlandse overkoepelende organisatie voor verenigingen voor paardrijden voor mensen met een beperking.

Paardrijles en buitenritten

Op Manege Berestein worden op verschillende niveaus lessen gegeven. Naast de lessen in de binnenmanege worden voor de gevorderde ruiters buitenritten georganiseerd

Paardrijles en buitenritten

Bij Manege De Wildhoef in de Bosjes van Pex worden paardrijlessen gegeven op verschillende niveaus voor iedereen vanaf 7 jaar. Voor gevorderde ruiters worden ook buitenritten georganiseerd.

Paardrijles

Bij Manege de Eendenkooi leer je onder deskundige begeleiding en op een leuke, correcte en veilige manier niet alleen paardrijden, maar ook hoe om te gaan met paarden. 

Therapeutisch paardrijden

Bij therapeutisch paardrijden is het paard de therapeut. Door de beweging van en de omgang met het paard, gaan mensen zich beter voelen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Paardrijles en buitenritten

Manege Wittebrug is voor de gevorderde ruiter die op zoek is naar een goede samenwerking met zijn paard.

Paardrijles en buitenritten

Bij de Riouw Rijschool zijn de lessen voornamelijk gericht op dressuur, maar springlessen zijn ook mogelijk.

Paardrijles en buitenritten

De ’s-Gravenhaagsche Stadsrijschool is een kleinschalige manege. De lessen worden gegeven in het Nederlands én in het Engels aan groepen van maximaal 6 ruiters. 

Manege De Wildhoef

Op onze manege hebben paardenliefhebbers de gelegenheid om op een ontspannen manier te kunnen genieten van de paarden en het paardrijden.