BabZ

BabZ staat voor begeleiding, advies en bemiddeling in de (thuis)zorg.

Jacobshospice

In het Haagse ‘bijna-thuis-huis’ wonen 6 gastbewoners die niet lang meer te leven hebben.

Wielewaal

Wielewaal organiseert begeleide vakanties, logeerweekenden en dagopvang tijdens schoolvakanties.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Moerwijk kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Ametisthorst in Mariahoeve kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren in een zorghotel

Bij Residence Haganum in de Zeeheldenbuurt kunt u korte tijd verblijven in het zorghotel. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Duinhage in Bohemen-Meer en Bos. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Oostduin in Benoordenhout kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.

Uit logeren bij een woonzorgcentrum

In Woonzorgcentrum Bosch en Duin in Scheveningen kunt u korte tijd logeren. Logeeropvang maakt het voor mantelzorgers mogelijk om even de zorg aan iemand anders over te dragen.