AK-Term: roeien

Roeivereniging De Laak

Bij de roeivereniging in Laak kun je meedoen aan toer-, marathon- en wedstrijdroeien. De roeivereniging is er ook voor mensen met een lichamelijke beperking.

Roeivereniging Rijnland

Bij Rijnland roeit u óf recreatief óf meer prestatiegericht. Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn speciale voorzieningen aanwezig.

Stichting Sportbelang SGK

SGK is er voor sporters met een verstandelijke of andersoortige beperking. SGK organiseert G-sporten en sportieve en recreatieve vakanties.

Watersport

Bij watersportverenigingen kunt u lessen kunt nemen in windsurfen, kitesurfen, roeien,  zeilen en duiken. En staat er niet genoeg wind om te surfen, dan is er een nieuwe rage: suppen.

Roeien

Roeien is een technische sport. Om goed te leren roeien krijg je als jeugdroeier in het eerste jaar instructie en vaak ook nog daarna.

G-Roeien voor SportHelden

Roeien voor SportHelden is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze roeien samen met een vrijwilliger van roeivereniging de Laak.

G-Roeien

Heb jij een lichamelijke of zintuiglijke beperking en zou je graag het water op willen? Bij ons is iedereen met een fysieke beperking van harte welkom.

Roeien

Roeien is voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt, is een zwemdiploma.

Roeien op zee

De Scheveningsch Roeivereniging vereniging heeft sportieve, fanatieke, recreatieve en mooi weer roeiers van alle leeftijden.