Skeeler tour

Skaten is een typisch Nederlandse activiteit. We skaten elke 2 weken een andere route van 10 tot 20 km.

Wintersport

Skiën, snowboarden en schaatsen kan in de Uithof in Loosduinen.

Urban en street sport

Urban Sports is een verzamelnaam voor sporten die vooral op straat beoefent worden. Het zijn stoere sporten: BMX, Freerunning, Breakdance, skateboarden, straatvoetbal en nog veel meer.

Skateboard lessen

Leren skateboarden en je arsenaal aan tricks vergroten óf eindelijk die kickflip leren landen? Schrijf je in voor onze skateboard trainingen.

Skateboard lessen

Tijdens de skateboardcursus leren de deelnemers onder begeleiding van ervaren skateboard leraren nieuwe tricks en verbeteren ze hun algemene skateboard skills.

Skatepark Sweatshop

Bij Skatepark Sweatshop in de Binckhorst kan je met skateboards, stuntsteppen, BMX, Longboards en inline skates aan de rol.

Skateboard Training

Bij Skateboard Training leer je niet alleen goed skateboarden, maar ook een heleboel tricks en worden je vorderingen bijgehouden in een officieel Skateboard Paspoort.

Jongerencentrum ’t Plekkie

Jongerencentrum ’t Plekkie is de plek in Leidschenveen voor alle jeugd van 4 tot 27 jaar (en hun ouders) uit Leidschenveen

Roller derby spelen

We spelen roller derby omdat het een leuke en spannende combinatie is van skaten, snelheid, strategie en fysieke inspanning. Interesse?