AK-Term: sociale integratie

Stichting Dialooghuis

Het Dialooghuis in het Regentessekwartier (Segbroek) bevordert gesprekken over sociaal maatschappelijke thema’s, participatie en integratie.

POLKA

POLKA is een centrum voor Poolse vrouwen. Het centrum is erop gericht om Poolse vrouwen te informeren, te activeren en te helpen met integreren. 

Stichting Avrasya

Avraysa organiseert activiteiten voor vrouwen en kinderen in Clubhuis de Hobbel in Schilderswijk.

UAF

Het UAF is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Justice & Peace

Justice and Peace is een non-profit organisatie in Den Haag, die zich inzet voor het verdedigen en aanmoedigen van respect voor mensenrechten en sociale gerechtigheid, wereldwijd en in Nederland.

Unity in Diversity

Unity in Diversity (UID) is een humanitaire stichting die met ontwikkelings- en integratieprojecten bijdraagt aan complete en duurzame gemeenschappen.

Rising You

Rising You helpt jongvolwassenen met een migratieachtergrond aan werk. In een geïntegreerd traject waarin de passie voor klimmen centraal staat word je opgeleid tot Rope Access Technician.

Mijn Buuf

Bij Mijn Buuf staat empowerment centraal. We laten (nagereisde) vrouwen participeren, de Nederlandse taal oefenen, vaardigheden delen en bovenal elkaar het gevoel te geven welkom en belangrijk te zijn.

JIT Jeugd Interventie Team

Ben je ouder dan 12 en nog geen 27 jaar, woon je in Den Haag en heb je hulp nodig? Kom naar het JIT! Wij staan voor je klaar en luisteren naar je.