AK-Term: sportpleinen

Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen, overal ter wereld. We focussen daarbij op kwetsbare kinderen.

Sporten op playground Spico

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op playground Spico. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.

Urban en street sport

Urban Sports is een verzamelnaam voor sporten die vooral op straat beoefent worden. Het zijn stoere sporten: BMX, Freerunning, Breakdance, skateboarden, straatvoetbal en nog veel meer.

Sporten op Playground Kortenbos

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op Playground Kortenbos. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.

Sporten op Playground Dr. de Visserplein

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op Playground Dr. de Visserplein. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.

Sporten op Playground Jennyplantsoen

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op Playground Jennyplantsoen. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.

Sporten op Playground Wijkpark Waldeck

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op Playground Wijkpark Waldeck. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.

Sporten op Cruyff Court Steenwijklaan

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op Cruyff Court Steenwijklaan. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.

Sporten op Cruyff Court Schilderswijk

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren sportieve activiteiten op Cruyff Court Schilderswijk. Aanmelden is niet nodig en meedoen is altijd gratis.