AK-Term: transculturele psychiatrie

GGZ Reflection Haaglanden

GGZ-Reflection Haaglanden in Laak biedt hulp bij psychische problemen die uw gezondheid belemmeren.

ARQ Centrum ’45

ARQ Centrum ’45 is het landelijk behandel- en expertisecentrum voor psychotraumaklachten die het gevolg zijn van vervolging, oorlog en geweld.

Huisarts-migrant.nl

Huisarts-migrant.nl biedt informatie voor huisartsen en andere zorgverleners met vragen over zorg en gezondheid voor migranten en vluchtelingen.

Spectrum GGZ

Spectrum GGZ is een medisch specialistische instelling en biedt zorg aan mensen vanaf 18 jaar met lichte tot gemiddelde psychische problemen.

Psychotraumacentrum Azadi

Stichting Psychotraumacentrum Azadi is een bovenregionaal behandelcentrum voor mensen die lijden onder de gevolgen van ernstige traumatische ervaringen.

Synthese iGGZ

Synthese iGGz is een medisch specialistische instelling voor ambulante interculturele curatieve geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Fier

Fier biedt ambulante begeleiding, behandeling en opvang voor slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Bij Chat met Fier kan iedereen zijn verhaal kwijt.

I-psy Jeugd en gezin

Kind, jeugd en gezin is er voor kinderen en jongeren met psychische of psychiatrische klachten die opgroeien in een gemengde culturele omgeving.