Hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk

Wilt u bespreken wat voor vrijwilligerswerk u kunt bieden? Of bekijken welk vrijwilligerswerk goed bij u past? Maak dan een een afspraak met het Servicepunt XL in Rustenburg-Oostbroek. 

NL Cares

NL Cares inspireert mensen en bedrijven om hun tijd, vaardigheden en middelen in te zetten om de grote uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Wij bieden een krachtig netwerk en concrete tools .

Vrijwilligerspunt Scheveningen

Het Vrijwilligerspunt is hét centrale punt binnen stadsdeel Scheveningen voor het promoten, stimuleren en ondersteunen van vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk

Zoekt u vrijwilligerswerk? Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij een van de vrijwilligerspunten in de stad.

Stichting Present Den Haag

Als intermediair in vrijwilligerswerk slaat deze stichting de brug tussen mensen die hulp bieden en kwetsbare (groepen) mensen.

PEP Den Haag

PEP stimuleert betrokken vrijwilligers, organisaties en professionals door elkaar op te zoeken.

Hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk

Wilt u bespreken wat voor vrijwilligerswerk u kunt bieden? Of bekijken welk vrijwilligerswerk goed bij u past? Maak dan een een afspraak met het Servicepunt XL in Wateringse Veld. 

Hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk

Wilt u bespreken wat voor vrijwilligerswerk u kunt bieden? Of bekijken welk vrijwilligerswerk goed bij u past? Maak dan een een afspraak met het Servicepunt XL in Regentes-Valkenbos.