AK-Term: weekendscholen

Talentontwikkeling

Bewustzijn van talenten geeft zelfvertrouwen. Als je weet wat jouw sterke kanten zijn en deze kunt benutten, zal je minder hinder ondervinden van de dingen waar je niet zo goed in bent.

Petje af Den Haag

Petje af Den Haag streeft naar gelijke kansen voor kinderen in en rondom stadsdeel Haagse Hout. Deze kans bieden wij 30 zondagen per jaar middels een aanvullend onderwijsprogramma aan. 

IMC Weekendschool

Op de IMC Weekendschool krijgen jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar iedere zondag een afwisselend en insprirerend lesprogramma.

Schilderswijk University

De Schilderswijk University (SU) is een groeiende zaterdagschool met leerlingen van verschillende basisscholen uit de Schilderswijk.

Leren op de zaterdagschool

Wil je meer en ook anders leren, naast datgene wat er op jouw gewone school gebeurt? Dan is de zaterdagschool misschien iets voor jou.

Aanvullend onderwijsprogramma Petje Af

Door een aanvullend onderwijsprogramma Petje Af krijgen kinderen tussen de 10 – 14 jaar inzicht in hun drijfveren, talenten en mogelijkheden. De versterking van het geloof in eigen kunnen en horizonverbreding vormen de basis van het onderwijsprogramma. In 30 zondagen per jaar, verdeeld over zeven blokken van vier weken, maken kinderen kennis met verschillende beroepen. …

Programma Weekendschool Den Haag

Op de weekendschool krijgen kinderen en jongeren 81 zondagen inspirerende lessen van bevlogen professionals. Samen gaan ze aan de slag met het échte werk.