’s Heeren Loo Groot Emaus

Jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen kunnen soms tijdelijk niet meer thuis wonen. Groot Emaus is er voor LVB-jongeren tussen de 12 en 23 jaar die zijn vastgelopen.

’s Heeren Loo Reykjavikweg

’s Heeren Loo Reykjaviklaan in Wateringse Veld (Escamp) is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

’s Heeren Loo Het Karmijn

‘Het Karmijn’ in Schilderswijk (Centrum) is een woonvoorziening voor Surinaamse Hindoestanen met een verstandelijke beperking.

Humanitas DMH Pasteurstraat

Op dit moment zit de woonlocatie Pasteurstraat in een overgangsfase. In de toekomst zal de locatie uitsluitend fungeren als doorstroomhuis, waar jongvolwassenen tijdelijk wonen

Humanitas DMH Homerunhuis Den Haag

Het Homerunhuis is een unieke woonplek voor jongeren en jongvolwassenen in de regio Den Haag: een plek waar je onder begeleiding kunt leren om zelfstandig te wonen.

Rudolf Steiner Zorg Artaban

In Artaban in Scheveningen wonen mensen met een verstandelijke beperking van allerlei leeftijden die vol in het leven staan.

Ipse de Bruggen Pluto behandelcentrum jeugd

Pluto is een behandelcentrum jeugd in Bouwlust en Vrederust voor kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblemen of problemen thuis behandeld.