Familysupporters

Familysupporters biedt hulp op maat voor mensen met bijzondere vragen en ingewikkelde problemen.

Stichting PiH Pret in Herstel

Stichting Pret in herstel biedt een begeleidingstraject voor ex-verslaafden van 12 maanden. Stichting Pret in herstel is géén behandelinstelling.

Alfa & Zorg

Alfa & Zorg biedt huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. Alfa & Zorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor hulp bij het huishouden of begeleiding.

Allround Zorg

Allround Zorg biedt hulp bij het huishouden, begeleiding en persoonlijke verzorging. Allround Zorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura.  

Dunya Zorg en Welzijn

Dunya Zorg en Welzijn is een interculturele thuiszorgorganisatie. De zorg varieert van enkele uren per week tot 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Centrum Zorg en Welzijn

Centrum Zorg en Welzijn biedt verschillende vormen van thuiszorg waaronder huishoudelijke hulp.

De Zorgprofs

De Zorgprofs is gespecialiseerd in het leveren van zorg aan huis. De Zorgprofs heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura.  

Diverszorg

Diverszorg biedt thuiszorg. Komt u in aanmerking voor hulp bij het huishouden? Diverszorg heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura.  

Evita Zorg

Thuiszorg is professionele zorg en begeleiding bij u thuis.

Groenoord Zorgt

Ons team helpt met huishoudelijke taken. Groenoord zorgt heeft een contract met de gemeente Den Haag voor het bieden van zorg in natura.