Spreekuur voor dakloze jongeren

Het spreekuur bij het JIP is er voor dakloze jongeren die hulp nodig hebben of hun verhaal kwijt willen. Je praat er met een jonge vrijwilliger die zelf ook ervaring heeft met dakloosheid.

Inloopspreekuur bij dakloosheid

Bij het inloopspreekuur ‘Onafhankelijke cliëntondersteuning’ kunnen dak- en thuislozen terecht voor informatie en ondersteuning bij dakloosheid.

Inloopspreekuur bij dakloosheid

Het Dak- en thuislozenloket van de gemeente Den Haag helpt mensen uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer.

Jong en dakloos

Bij ‘Jongeren op drift’ zijn jonge vrijwilligers (cliëntondersteuners) actief, die zelf ervaring hebben met dakloosheid. Zij ondersteunen jou en geven informatie en advies.

Jong doet mee

JONG doet mee! wil samen met de gemeenten en instellingen in Haaglanden de jeugdhulp verbeteren voor alle jongeren en gezinnen.

Gemeente Den Haag Daklozenloket

Het Daklozenloket aan de Binckhorstlaan geeft informatie en advies aan mensen die dakloos zijn en aan familie, bekenden en professionals.

Kessler Stichting

Kessler vangt mensen op die opvang, zorg of begeleiding nodig hebben. Kessler ondersteunt hen op de weg (terug) naar een zinvol bestaan en begeleidt hen ook thuis.

Dakloos

Het kan iedereen overkomen, om wat voor reden dan ook: dakloos worden. Bij het Dak- en Thuislozenloket kunt u terecht met uw vragen.