AK-Term: zwerfjongeren

Jong doet mee

JONG doet mee! wil samen met de gemeenten en instellingen in Haaglanden de jeugdhulp verbeteren voor alle jongeren en gezinnen.

Fiets voor niets

Fiets voor Niets geeft jongeren die dakloos zijn een gratis fiets. Jongeren helpen zelf met het opknappen van hun fiets. Want je kan pas op pad met je stalen ros als je hem ook kan onderhouden.

Dakloos

Het kan iedereen overkomen, om wat voor reden dan ook: dakloos worden. Bij het Dak- en Thuislozenloket kunt u terecht met uw vragen. 

Nachtopvang als het vriest

Als het erg koud is kunnen dak- en thuislozen ’s avonds vanaf 18.00 uur naar de opvang. De winteropvang is open In de periode 1 november 2022 en 31 maart 2023.

Spreekuur voor dakloze jongeren

Het spreekuur bij het JIP is er voor dakloze jongeren die hulp nodig hebben of hun verhaal kwijt willen. Je praat er met een jonge vrijwilliger die zelf ook ervaring heeft met dakloosheid.

Inloopspreekuur bij dakloosheid

Het Dak- en thuislozenloket van de gemeente Den Haag helpt mensen uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer.

Jong en dakloos

Bij ‘Jongeren op drift’ zijn jonge vrijwilligers (cliëntondersteuners) actief, die zelf ervaring hebben met dakloosheid. Zij ondersteunen jou en geven informatie en advies.