AK-Term: sociale ondernemingen

GreenFox social return

Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Door mensen persoonlijk te begeleiden op basis van iemand zijn kwaliteiten is alles mogelijk.

Stichting Wirundu

Wirundu organiseert activiteiten op het gebied van zelfredzaamheid voor volwassenen en jeugdactiviteiten in het sociale domein.

Straatnieuws Den Haag

Mensen helpen zichzelf te helpen, is het principe van Straatnieuws. De distributie wordt in Den Haag verzorgd door de Kessler Stichting en het Leger des Heils.

Mamoes

Mamoes is een sociale onderneming in Moerwijk die vrouwen ondersteuning, ruimte en kennis biedt om zich te ontwikkelen en te werken aan hun toekomst.

Onzichtbaar Den Haag

Onzichtbaar Den Haag professionaliseert de kennis, kunde en ervaring van (toekomstig) professionals die werken met en voor ‘een kwetsbare burger’.

Stichting BOP

Het Betrokken Ondernemers Platform slaat de brug tussen bedrijf en samenleving. Dit doen we door matches te maken tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven

Nelis Company

Stichting Nelis, onderdeel van Nelis Company, werkt voor jongeren die van aanpakken houden. Liever zemen dan gamen? Meld je aan.