Sociale Kaart Den Haag
Sociale Kaart
 

Veelgestelde vragen

De Sociale Kaart is dé wegwijzer naar activiteiten, ondersteuning en zorg in uw buurt.

algemeen

Organisaties kunnen worden vermeld als de organisatie gevestigd is in Den Haag of kan aantonen werkzaam te zijn voor inwoners van Den Haag en actief is in het sociaal domein. De redactie toetst of de organisatie in aanmerking komt voor vermelding. Aanmelden kan via contactformulier of per e-mail naar socialekaart@denhaag.nl . U vindt het contactformulier in het Menu. Vermeld de naam van uw organisatie, een omschrijving van uw organisatie en/of uw webadres, sociale media en contactgegevens.

De Sociale Kaart Den Haag wordt beheerd door een redactie in samenwerking met organisaties en professionals in de stad. Alle aangesloten organisaties krijgen 2 keer per jaar een verzoek om de redactie te laten weten of de gegevens nog up-to-date zijn. De redactie controleert ook pro-actief of de informatie nog klopt. Daarnaast krijgen we tips vanuit ons netwerk.
We houden dus samen met organisaties, professionals en onze ambassadeurs de Sociale Kaart Den Haag up-to-date.

De Sociale Kaart is gemaakt voor Haagse inwoners en voor professionals zoals zorg- en hulpverleners. Hier vindt u mensen en organisaties die u kunnen helpen.

De Sociale Kaart Den Haag wordt iedere maand door meer dan 12.000 gebruikers bezocht.

De Sociale Kaart werkt op een smartphone of tablet als een app. Door een icoontje op het beginscherm van uw telefoon te plaatsen kunt u in één klik de sociale kaart openen.

Op een iPhone doet u dat door de website Home Page – Sociale Kaart Den Haag te openen, te klikken op het icoontje , en te kiezen voor ’Zet op beginscherm’.

Op een Android telefoon doet u dat door de website Home Page – Sociale Kaart Den Haag te openen, te klikken op het icoontje en dan kiezen voor Toevoegen aan startscherm.

Uw aanbod ook op de sociale kaart?